Over Hellegers
Afbouw en Montage

Icon
Bel mij of een stuur een app'je

Het gezicht achter Hellegers Afbouw

Mijn naam is Roy Hellegers. Ik ben in 2019 voor mezelf begonnen, om twee redenen. Ten eerste wilde ik weer meer met mijn handen bezig zijn, ten tweede wil ik alle facetten die ik in mijn carrière heb doorlopen bij elkaar brengen voor een optimale klantervaring.

Ik ben begonnen als machinaal houtbewerker en heb daarna me doorontwikkeld van timmerman/interieurbouwer naar de binnendienst, tot projectleider verkoop en salesmanager. Ik kwam uiteindelijk in het hoogste marktsegment terecht, en zag dat de klanten daar een niveau van service kregen die bij veel andere bouwprojecten ontbreekt.

Door alle facetten van een (ver)bouw op één plaats te leggen, kun je pas écht maatwerk leveren. Dat betekent niet alleen dat alles tot de millimeter klopt, maar ook dat het hele project en traject perfect gestroomlijnd verlopen. Ik ben van mening dat deze mate van service niet exclusief voor het topsegment hoeft te zijn. Ik wil dezelfde service verlenen voor iedereen met verbouwplannen.

Benieuwd wat ons op dit moment bezig houdt?

Benieuwd waar wij op dit moment mee bezig zijn? Bekijk dan onze social media kanalen. Hier posten we regelmatig over onze lopende projecten. Vergeet ook niet gelijk te volgen 🙂