Diensten Hellegers Afbouw en Montage

Icon
Neem contact met ons op

Wat Hellegers Afbouw en Montage voor jou kan doen

Hellegers Afbouw en Montage verzorgt de volledige afbouw van A tot Z van je bouwproject of verbouwing. We leveren maatwerk, dat volledig aansluit bij jouw wensen en dromen. We leveren topkwaliteit en zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat we ontzorgen, zodat jij je alleen met de leuke kanten van een verbouwing hoeft bezig te houden. Dan regelen wij de rest. Hellegers Afbouw en Montage is actief in de regio Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant.

Afbouw is een breed begrip. In een notendop omvat ‘afbouw’ alle werkzaamheden na de oplevering van een ruwbouw nieuwbouwhuis, of het slopen voor een verbouwing. Het ‘afbouwen’ van je huis dus, van A tot Z. Van het veranderen van de indeling van je woning, tot het creëren van opbergruimte, van het verplaatsen van een deur tot het afwerken van de plinten. Als wij klaar zijn, kun je je meubels gaan verhuizen.

Uiteraard vinden we het belangrijk om perfect en kwalitatief werk te leveren. Maar we vinden het minstens zo belangrijk dat jij wordt ontzorgd. Bij een bouw of verbouwing komt veel kijken – zaken waar de meeste mensen weinig kennis van hebben. Dat weten we, en daarom zorgen wij ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken. We denken graag mee, al vanaf de conceptfase, maar jij houdt de regie. We kunnen het totaalplaatje voor je verzorgen, maar kunnen ook delen oppakken. Jij bepaalt.

Ben jij niet alleen op zoek naar de afbouw voor je project, maar ook iemand voor de aan- of verbouwing zelf? We werken nauw samen met verschillende aannemers. Kortere lijntjes ga je niet krijgen. Zo weet je zeker dat de afstemming en communicatie tussen verbouw en afbouw optimaal is. En communicatie is iets waar het in een bouwproject nog wel eens aan wil ontbreken.

Als er een ergens een binnenmuur moet worden geplaatst, werd deze in het verleden doorgaans gemetseld. Wij maken veelal gebruik van de techniek, genaamd metalstud. Zo’n metalstud wand bestaat uit isolatiemateriaal tussen profielen met plaatmateriaal. Dit heeft enkele flinke voordelen.

Klik hieronder op de knop voor meer informatie